Advertisement
    

Cum se incepe o afacere MLM

“M-ati convins! Cum sa încep?” Aceasta este replica pe care o auzim de obicei dupa o prezentare reusita a sistemului MLM.

Merita sa cititi în continuare urmatoare povestire.

Mai demult, la un mare conducator de osti, a venit unul dintre tinerii sai capitani si l-a întrebat sfios daca nu este cu putinta sa-i ofere comanda unui corp de armata deoarece el îsi doreste foarte mult acest lucru si se considera pregatit pentru aceasta, fapt demonstrat de altfel, si de faptele sale de vitejie. Comandantul l-a refuzat categoric spunându-i ca de fapt el, tânarul capitan nu-si doreste suficient de mult comanda unui corp de armata. Fara alte comentarii tânarul capitan a plecat privirea în fata privirii impunatoare a comandantului si a dat sa plece, nemultumit si nedumerit.

Când a ajuns la usa, comandantul s-a repezit fulgerator la el si pâna ca cineva sa poata schita macar vreun gest, l-a însfacat pe capitan de ceafa si l-a bagat cu capul într-un butoi cu apa. Ceilalti au privit neputinciosi cum comandantul îl tine sub apa pe capitan pâna ce acesta aproape s-a înnecat. Aproape sufocat, tânarul capitan si-a adunat toate puterile si a reusit sa se elibereze din strânsoarea comandantului, iesind la aer si inspirând cu nesat.

Comanantul a zâmbit calm si l-a întrebat: “Ce-ai simtit”? Cu voce stinsa, tânarul capitan a raspuns: “Am simtit o dorinta imensa de a respira!”

Atunci comandantul i-a spus: “Tu esti un om viteaz si bine pregatit iar faptele tale o dovedesc. Dar tu poti mult mai mult de-atât! Când îti vei dori la fel de intens ceea ce mi-ai cerut astazi, precum ti-ai dorit mai devreme sa respiri, atunci vei obtine ceea ce ai cerut!”

Asadar, pentru început este necesara dorinta de a reusi pe care am evocat-o mai sus. Aceasta ne va sustine in procesul ce învatare si autoperfectionare pe care-l presupune succesul in MLM. Cum se dobândeste o asemenea dorinta? Evident, cunoscând avantajele a ceea ce urmeaza sa obtineti.

Aici este necesar sa faceti un lucru extraordinar de greu, poate cel mai greu pe care va trebui sa-l faceti pentru a atinge succesul în MLM: sa alegeti afacerea potrivita (sau afacerile), sa contactati o persoana din sistem si sa-i cereti sa va explice în detaliu secretele MLM-ului (vedeti pagina de prezentare a afacerilor).

Este foarte greu? - Daca nu, atunci tocmai ati pasit pe calea catre succes. Felicitari! “Calea de o mie de pasi începe întotdeauna cu primul pas!” spun textele întelepciunii.

Cereti-ne lamuriri cât mai detaliate si nu va declarati multumiti decât când ati înteles cu adevarat.

Puneti in aplicare aceasta cunoastere a sistemului MLM si rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Daca nu cunoasteti nici o persoana din cadrul afacerii pe care ati ales-o, completati formularul de inscriere, si va vom recomanda noi persoana potrivita.

No comments:

Post a Comment