Advertisement
    

Cum sa incepi o afacere online

Multi dintre cei care o au slujba fixa sunt stresati de serviciul lor actual. Daca ar avea de ales ar prefera sa isi castige banii de acasa, facand ce le place, fara sa aiba un program fix.

Multi cocheteaza cu ideea de a deveni proprii lor sefi, fara sa aiba parte de stres, certuri si alte probleme la locul de munca.

O solutie pentru atingerea acestui vis ar putea fi o afacere online. Ai nevoie doar de un PC conenctat la internet si de dorinta de a trece la treaba. Si bineinteles de cateva informatii despre care vom vorbi mai jos.

Dar cum sa incepi o afacere pe internet fara experienta si fara sa ai nimic de vanzare?

Unul din raspunsuri poate fi: prin intermediul programelor de afiliere.

Un program de afiliere inseamna o intelegere mutuala intre tine si comerciant de pe urma careia ambii aveti de castigat. Tu il ajuti sa vanda mai multe produse/servicii iar el iti ofera un anumit procent din vanzarile generate de tine.

Poate suna a teapa la prima vedere sau va puteti imagina ca abia daca veti genera cativa centi, la fel ca din programele pay per click. In realitate programele de afiliere sunt o industrie online de milioane de dolari la nivel mondial.

Sunt mii de companii care isi cauta pe internet afiliati care sa le promoveze produsele si serviciile pe propriile website-uri.Mai jos puteti vedea cateva programe de afiliere in domeniul vanzarilor de cosmetice prin intermediul carora puteti devenii fie reprezentant fie coordonator de produse cosmetice a uneia sau mai multor companii de cosmetice.

- inscriere gratuita pe site, catalog gratuit dupa inscriere.
- inscriere gratuita pe site , catalog gratuit dupa inscriere.
  • Life Care - produse bio, bijuterii, cosmetice, ceasuri, accesorii
-inscriere gratuita pe site.
-inscriere gratuita pe site.
  • Life Care - produse bio, bijuterii, cosmetice, ceasuri, accesorii
-inscriere gratuita pe site.
-inscriere gratuita pe site. -inscriere gratuita pe site.

No comments:

Post a Comment