Advertisement
    

Forever Living

Afacerea ForeverOriunde visezi să ajungi în viaţă, Forever este drumul extraordinar care te duce acolo unde îţi doreşti. Începând chiar de la tine de acasă, poţi construi o afacere care îţi oferă timpul şi banii să faci ceea ce ţi-ai dorit dintotdeauna. La ce visezi? O maşină nouă? O casă mai frumoasă? Vacanţe mai lungi? Plata datoriilor? Siguranţa financiară?

Cu Forever, sunt toate mai aproape decât crezi!

Povestea Forever Living Products începe cu un om şi un vis ambiţios. Timp de mai mulţi ani, Rex Maughan a căutat ideea pentru o afacere care i-ar fi putut îndeplini cele două mari scopuri ale vieţii: sănătate mai bună şi independenţă financiară. In 1978 a găsit ceea ce căuta şi a invitat 43 de persoane să asiste la prima întâlnire Forever Living Products, în Phoenix, Arizona. De la această întâlnire a pornit o călătorie care avea să ducă la o afacere de un succes inimaginabil pentru milioane de oameni.

Rex Maughan şi primii distribuitori Forever au realizat în curând că existau mai multe persoane care căutau acelaşi lucru ca şi ei:
  • Alternative naturale pentru o sănătate mai bună;
  • Oportunitatea de a câştiga mai mulţi bani;
  • Produse de calitate deosebită şi un Plan de Marketing simplu şi eficient;
  • Şansa de a-i ajuta şi pe alţii să devină mai sănătoşi şi mai prosperi.

Intra in Echipa FOREVER LIVING !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu