Advertisement
    

Cum sa promovezi o afacere pe baza de cosmetice

Daca ai o afacere cu cosmetice online, lucrurile sunt destul de simple, insa numai daca stii sa faci o promovare intensa. Pentru acest lucru nu ai neaparat nevoie de bani, ci de idei bune. Iata cateva dintre sugestiile noastre.

Newsletter

Indruma-i pe ultilizatorii site-ului tau sa se aboneze la newsletter si sa primeasca astfel cele mai bune si noi oferte. In acest caz ai nevoie de ajutorul unui profesionist care sa iti instaleze un client bun de trimitere a newsletterului, dar si un specialist in design, care sa iti creeze sablonul.

Conturi de socializare

Fa-ti conturi pe facebook- si twitter - cu ajutorul acestora vei reusi sa iti promovezi afacerea foarte usor. Adauga cat mai multi prieteni in lista ta si roaga-i pe prietenii tai sa te recomande persoanelor din lista lor. Cu ajutorul conturilor de socializare vei reusi sa iti promovezi produsele, ofertele si concursurile care au loc pe site.

Concursuri sponsorizate

Daca vrei sa te promovezi puternic, organizeaza o serie de concursuri. Poti organiza concursuri atat e site-ul tau, cat si pe site-uri speciale pentru femei. Daca organizezi concursul pe un site de nisa, asigura-te ca stabilesti inca de la inceput toate detaliile necesare cu detinatorul proiectului. Ca si premii poti oferi seturi de produse cosmetice sau vouchere de cumparaturi de pe site-ul tau.

Tutoriale video

Angajeaza o cosmeticiana sau un make-up artist care sa testeze produsele pe care le comercializezi si care sa fie foarte relaxata in fata unei camere de luat vederi. Dupa o perioada de teste este recomandat sa incepi filmarile si sa urci apoi clipurile editate pe site-uri specializate, dar si pe site-ul tau. Autor: Corina Petrea

No comments:

Post a Comment