Advertisement
    

Castiga din bani din SMS

vivaSMS iti ofera cele mai bune promotii, oferte last minute, discount-uri, invitatii la evenimente, direct pe telefonul tau mobil… tot ce ti se potriveste si este pe gustul tau sau … al prietenilor tai. Poti oricand sa transferi mesajul prietenilor tai atunci cand vrei sa profite si ei de o oferta care i-ar putea interesa. In plus, castigi bani si ii ajuti si pe altii sa faca acelasi lucru!

Cum functioneaza? Foarte simplu:

1. Te inregistrezi gratuit

Te inregistrezi GRATUIT prin link-ul magic (link de refferal) primit de la un prieten si ai primul bonus de 2 EUR. Urmeaza toti pasii din formularul de inregistrare si pregateste-te sa primesti mesaje promotionale care sunt conform preferintelor tale si ti se potrivesc de minune.

2. Primesti SMS-urile promotionale

Primesti maximum 5 SMS/zi cu oferte si esti platit cu 3 centi pentru fiecare SMS. In formularul de inregistrare ai posibilitatea sa alegi cate mesaje vrei sa primesti pe zi si iti poti alege chiar si zilele din saptamana si orele intre care vrei sa primesti pe telefonul tau mobil mesajele promotionale. In plus, poti oricand intrerupe serviciul pe orice perioada de timp dorita (daca esti in concediu/deplasare in strainatate …).

3. Recomanzi si castigi bani

Recomanzi vivaSMS prietenilor tai prin linkul magic primit la inregistrare si ai bonus 10 centi pentru fiecare inregistrare valida. O inregistrare se considera valida numai cand persoana recomandata finalizeaza inregistrarea, are profilul complet si primește bonusul de 2 EUR. Bonusul de 10 centi se plateste o singura data pentru fiecare inregistrare valida. Insa primesti in continuare, pe viata, cate un cent pentru fiecare SMS primit de prietenii din echipa ta, pe 5 niveluri.

4. Iti dezvolti propria ta afacere

Primești cate 1 cent de fiecare data cand recomandarile tale si ale prietenilor tai primesc SMS, pe 5 niveluri de recomandare! Cu putina implicare, timp si efort, poti ajunge sa castigi foarte multi bani, chiar sute de euro lunar !

Intra in Echipa vivaSMS !!!

No comments:

Post a Comment