Advertisement
    

Un loc de munca de acasa

Trebuie sa recunoastem ca in aceasta perioada exsita o anumite problema cu locurile de munca si chiar si cu salariile. Dintr-un motiv sau altul este tot mai greu sa iti gasesti un loc de munca decent (si spre imposibil sa iti gasesti un loc de munca in domeniul in care ai terminat o facultate de exemplu). Zilele trecute navigam pe site-urile de anunturi online si am vazut foarte multe anunturi ale persoanelor care isi doresc sa lucreze si cauta disperate un loc de munca. Ba chiar mai mult... un prieten bun tocmai m-a sunat zilele trecute si m-a rugat sa ii pun o vorba buna la mine la birou pentru ca nu gasea pe nicaieri un loc de munca, cu toate ca avea experienta in domeniu multi ani.

Deci clar exista o problema si oameni care se confrunta cu ea. Ceea ce probabil aceste persoane nu stiu, este ca exista lucruri care pot fi facute de acasa si sa fi platit pentru ele. E adevarat ca pentru unele dintre ele avem nevoie de cunostinte de limba engleza dar sa fim seriosi ... cine in ziua de astazi nu stie macar putina engleza? Ca sa ofer si un exemplu: unul dintre cele mai usoare servicii care pot fi efectuate de acasa este cel de traducator si scriitor de continut. Traducerile din alte limbi in limba romana nu sunt foarte cautate (dar exista) insa se cauta destul de mult persoane care sa scrie direct in limba engleza articole unice despre anumite subiecte.

Sunt siguri ca multi se gandesc la aceast lucru ca la o pacaleala dar nu este adevarat. Stiam ca se pot face bani pe internet dar dupa o vizita de cateva zeci de minute pe un site despre lucru la domiciliu am inteles ceva mai multe lucruri si am gasit si noi modalitati. Daca aveam mai mult timp liber ma apucam de vanzarea fotografiilor online insa nu am ... dar poate printre voi, cei care cititi acest articol sunt asa ca sper sa va ajute acest articol.

No comments:

Post a Comment