Advertisement
    

Site ce ofera programe de afiliere Cosmetice

Dupa ce realizezi un site, gen portal sa zic, adica nu este unul de firma, mai mult hobby sau comercial, apare dilema cum sa il monetizezi astfel incat sa ai si o satisfactie materiala, care sa acopere in parte efortul depus pentru realizarea/intretinerea lui dar si recuperarea investitiei pentru mentinerea lui online (webhosting, prelungire domeniu, etc.).

Desigur, prima optiune la care majoritatea se gandesc este AdSense. Insa exista si alte optiuni care au aparut si dezvoltat si pentru site-urile in romana / din Romania. Este vorba de programele de afiliere. Sistemul este inca la inceput dar incet, incet ele se dezvolta si castiga teren fata de sistemul “clasic” PPC (pay-per-click) care exista pe majoritatea site-urilor.

In cateva cuvinte, diferenta dintre PPC si programele de afiliere consta in faptul ca daca pentru PPC primesti bani in cazul in care vizitatorul da click pe un banner/link indiferent ce va face el pe urma, in cazul afilierilor, vizitatorul trebuie sa cumpere un produs in urma clickului de pe site-ul tau pentru ca tu sa primesti un anumit procent din valoarea produsului.

Dar, cu toate astea, este bine sa aveti alternative la “clasicul” AdSense. O diferenta majora este ca daca AdSense publica linkuri/bannere care nu au relevanta cu tematica site-ului pe care este afisat si probabilitatea ca vizitatorul sa dea click este foarte mica, cu programele de afiliere puteti alege exact produsele care se incadreaza cu site-ul si astfel aveti sanse mai mari ca un potential vizitator sa dea click pe ele si eventual sa incheie o tranzactie pentru a va putea primi comisionul aferent.

Site-ul care ofera programe de afiliat in domeniul vanzarii de cosmetice:

Cosmetics Business - www.cosmeticsbusiness.ro



"Afla cum poti castiga bani reali, devenind reprezentant oficial acreditat in domeniul vanzarii si distributiei de cosmetice...Distributie si programe de afiliere, in domeniul vanzarii cosmeticelor pe plan international si national"

No comments:

Post a Comment