Advertisement
    

Forever Living

Sunt client nou...

Instructiuni importante pentru crearea si activarea contului:

Completati formularul de mai jos cu datele cerute, incepeti cu adresa de email pe care va recomandam sa o introduceti de doua ori tastand, nu cu ''copy paste''. Parola o puteti alege dumneavoastra si nu trebuie sa fie cea de la email. Corectitudinea adresei este foarte importanta, astfel cataloagele si comenzile ajung la dumneavoastra in mod sigur.

IMPORTANT:

Dupa ce ati completat formularul de inscriere si v-ati creat contul, trebuie sa intrati in emailul pe care l-ati trecut la inscriere, pentru a da click pe linkul de activare trimis de catre sistemul nostru. Conturile se creaza doar in acest mod, in caz contrar contul este inactiv si nu apare in sistem, si nu primiti catalogul gratuit la domiciliu.Protectia datelor cu caracter personal

Compania Sc Comert Cosmetice Online Internationale Srl este inregistrata cu nr. 0026196 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date cu caracter personal conform Legii 677/2011 cu modificarile si completarile ulterioare.

No comments:

Post a Comment